'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'


Sonostar Ultrasoon

Door middel van geluidstrillingen en spectraal-licht worden de huidcellen in beweging gebracht. Op deze manier  worden werkzame ingrediënten ingesluisd tot in de actieve lagen van onze huid. Dit kan met de Sonostar Ultrasoon dieper dan met de tot nu toe gehanteerde methodes, namelijk tot in de huidlagen waar de problemen zich voordoen.

De ultrasone micromassage en spectraal-licht behandeling in combinatie met de werkzame stoffen leveren meteen een zichtbaar, voelbaar, en meetbaar resultaat op.

Wat voor effecten heeft een behandeling met de Sonostar Ultrasoon voor je huid?

  • De celdeling in het bindweefsel wordt versneld en gestimuleerd waardoor meer collageen en elastine worden aangemaakt in onze huid. Lijntjes en rimpeltjes worden daardoor minder zichtbaar en de huid wordt gladder.
  • De verzuring in onze huid wordt omgezet naar een basisch niveau. Dit heeft een zeer positief effect op acne, littekens, couperose, rosacea, pigmentvlekken en striae.
  • Stimulering van de doorbloeding en de lymfecirculatie waardoor afvalstoffen makkelijk kunnen worden afgevoerd. Daardoor ziet onze huid er meteen zachter en gezonder uit.
  • Ideaal voor de afvoer van lymfe bij oogwallen en donkere kringen onder de ogen.
  • Ontspanning van de huidspiertjes. Daardoor ziet je huid er meteen zachter uit.

Naast het directe effect van een behandeling met de Sonostar Ultrasoon heb je nog 3 maanden  een extra stimulatie van de bindweefselcellen (naijleffect).

 

Heb je nog vragen of heb je nog advies nodig neem dan gerust contact op.

T 06 15 61 97 21.

Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia

Premium huidspecialiste en genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'.