'Wees je mooie zelf met een stralende huid.' 

'Stralend jezelf zijn met een gezonde  huid'

 

'Stralend jezelf zijn met een gezonde huid', dat is mijn missie. Ik begeleid mensen op hun weg naar een stralende huid. Een huid die uit balans is, duidt erop dat de mens ook uit balans is. Daarom is het belangrijk om bij een huidprobleem niet alleen te kijken naar de huid zelf, maar ook naar de mens erachter. 

Kom je voor het eerst naar Huid Totaal, dan begin ik altijd met een zogenoemde Jouw eerste afspraak. Deze Jouw eerste afspraak is je eerste stap op weg naar huidverbetering.

Ik werk en behandel alleen met hoogwaardige producten en zogenoemde dermaceuticals*. Dermaceuticals* zijn cosmetische producten op de grens van geneeskunde met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen die de huid verbeteren.

 

Laat je huid meten

Via een huidcheck en een huidscan is meteen heel duidelijk te zien wat je huid nodig heeft om te verbeteren. Deze waardevolle resultaten vormen de basis voor je huidverbeteringsproces.

 

Voel en ervaar nieuwe producten

Ben je onzeker of nieuwe producten ook echt bij je passen en de gewenste resultaten opleveren? Bij Huid Totaal maak je kennis met nieuwe producten via een 'kennismakingsbehandeling'. Dan ervaar je meteen wat de producten voor je doen en hoe je alles thuis zou kunnen gebruiken. Na afloop ontvang je een persoonlijk productenkompas. Dit is voor jou de complete gebruiksaanwijzing voor thuis.

 

Medisch-cosmetisch concept

De huidverbeterende behandelingen met de Sonostar Ultrasoon en de inzet van dermaceuticals* vormen samen Medical Beautyeen medisch-cosmetisch concept.

Dermaceuticals* zijn cosmetische producten op de grens van geneeskunde met een hoge concentratie van actieve bestanddelen die de huid verbeteren.

 

"Huidverbetering met een expertise opgebouwd uit 33 jaar ervaring."

 

Ik begeleid je in het hele huidverbeteringsproces. Een gezonde huid vormt de basis voor een natuurlijke en mooie uitstraling. 

Dus heb je nog vragen rond je huid of over de producten die je op dit moment gebruikt? Dan verheug ik mij op jouw bezoek.

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!

 

'Stralend jezelf zijn met een gezonde huid.'

Claudia Esser

Premium huidspecialiste en genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'.

 NIEUWE KWALIFICATIE voor mijn praktijk HUID TOTAAL

Een stralende en gezonde huid met Huid Totaal.

"Geef je huid wat ze nodig heeft om gezond en stralend te blijven of weer te worden."

"Een investering in  hoogwaardige producten en behandelingen is een investering in jezelf."

"Ik geef antwoord op alle vragen rond je huid!"

"Bij mij krijg je het beste huidadvies op maat!"


"Cosmetische producten  zijn ook voedsel. Dus gebruik altijd de puurste en beste producten die er verkrijgbaar zijn."