Veel gestelde vragen


Voor wie is Huid Totaal geschikt?

Huid Totaal is geschikt voor mensen, die graag willen weten hoe ze zich het beste thuis kunnen verzorgen met de juiste producten zodat ze hun gezonde huid kunnen behouden of weer kunnen verkrijgen. Huidverbetering vereist discipline en bovendien moet je bereid zijn te investeren in je huid.

 

Voor wie is Huid Totaal NIET geschikt?

Voor iedereen die thuis geen producten wil gebruiken en niet wil investeren in zichzelf.

 

Is het niet voldoende om alleen een of meerdere behandelingen te ondergaan i.p.v. thuis producten te moeten gebruiken?

Nee, alleen met behandelingen kun je je huid niet permanent verbeteren. Indien je huid thuis niet optimaal wordt verzorgd is de basis om succes te behalen met behandelingen niet gegeven.

 

Wat houdt de eerste afspraak in?

'Jouw eerste afspraak' bestaat uit:

  • Kennismaken met elkaar
  • Anamnese
  • Huidscan
  • Huidcheck en huidfoto's
  • Kennismakingsbehandeling met de producten voor thuisgebruik.
  • Gebruiksaanwijzing voor je producten.

Hoe lang duurt deze eerste afspraak?

Deze eerste afspraak duurt 2 uur.

 

Moet ik regelmatig terugkomen?

Als je voor je huidverbetering alleen maar producten nodig hebt voor thuisgebruik dan kom je 1-2x per jaar terug voor een huidcheck en een huidscan. 

 

Hoeveel producten heb ik nodig?

Dat verschilt per behoefte van de huid. Maar als basis heb je nodig: een huidreiniger, een toner, een peeling, dag-en nachtcrème, oogcrème. In geval van bepaalde problemen zoals bijvoorbeeld acne of rosacea heb je ook nog een masker en een serum nodig. Dus je leest het, om je huid optimaal te kunnen verzorgen heb je minimaal 5 producten nodig.

 

Wat kosten de producten die ik nodig heb?

Omdat ik 4 verschillende productmerken heb verschillen de prijzen nogal. Een huidreiniger kost vanaf €22, een lotion vanaf €21, een gezichtscrème vanaf €37, een peeling vanaf €37, een oogcrème vanaf €28 etc.

Belangrijk is dat het product bij de behoefte van je huid past.

 

Kan ik ook alleen voor een behandeling langskomen?

Nee, alleen als je hier was voor 'Jouw eerste afspraak' en het noodzakelijk is voor je huidverbetering en/of -herstel dan plannen wij de behandelingen die hiervoor nodig zijn.

 

Hoelang moet ik de producten blijven gebruiken?

Producten voor je huidverzorging blijf je in principe je hele leven lang gebruiken. Alleen veranderen de producten in de loop van de tijd. 

 

Wat gebeurt er als je de producten niet meer wilt gebruiken?

Als je stopt met het gebruik van de producten zal je huid langzaamaan weer verslechteren. Dit begin je ongeveer na 3 maanden op te merken maar dit is ook afhankelijk van je leeftijd.