WOON JE TE VER WEG? 

Kies dan voor mijn ONLINE-HUIDADVIES.

 

WAT HOUDT DIT ONLINE-HUIDADVIES IN? 

Voordat ik je online kan adviseren is het voor mij heel belangrijk om te weten:

Welke producten gebruik je thuis voor je gezichtsverzorging?

- Daarvoor stuur je mij foto's van jouw producten op en laat je mij weten hoe je ze gebruikt. Graag ook een foto van de ingrediënten label op je producten. Dan kan ik ook even voor je checken welke stoffen in jou producten zitten en of ik deze voor jou kan aanbevelen. 

Hoe is de momentele status quo van je huid?

- Daarvoor stuur je mij enkele foto's van je huid toe (frontaal en beide zijkanten). Dit kan makkelijk via e-mail of WhatsApp.

Als ik alles heb bekeken krijg je alvast feedback van mij en wij plannen een online adviesgesprek. Dit kan gewoon via de telefoon of via WhatsApp met of zonder beeld. Kies maar wat jij wilt.

Tijdens ons gesprek geef ik je alle informatie wat je het beste kunt doen en wat je misschien nog extra nodig hebt om je huid thuis optimaal te gaan verzorgen zodat je huid stralend en gezond blijft. De producten die je misschien nodig hebt voor thuisgebruik stuur ik je zonder verzendkosten op. 

 

WAT HOUDT ONS PERSOONLIJK GESPREK IN?

Tijdens ons persoonlijke gesprek komen vragen  aan bod over je eventuele ziektegeschiedenis, allergieën, medicijngebruik en je doelen voor je huid. Deze informatie is essentieel voor je eerste stap tot huidverbetering omdat ik dan een totaalplaatje van jou krijg, anders is huidverbetering niet toepasbaar. 

 

MIJN ONDERHOUDSERVICE 

Ga je met producten van Huid Totaal aan de slag dan bel ik je een week later om te horen of alles nog volgens plan verloopt en na 6 weken plan ik met jou een korte huidcheck. Daarvoor heb ik dan weer nieuwe foto's van je huid nodig.

Op deze manier blijven mijn huidadvies en je huid altijd up-to-date. 

 

ADVIES

Heb je vragen omtrent je huid en de verzorging van je huid? Wil je het beste huidadvies van een huidprofessional die bij de top 3 behoort? Dan is mijn online-huidadvies zeker iets voor jou. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-15 61 97 21 of via e-mail: info@huidtotaal.com

Ik verheug mij op jouw reactie en zie/hoor je hopelijk snel online!

Prijs online-huidadvies €125,-

 

Claudia

Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'.