'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'


Deze jonge vrouw heb ik via mijn online-huidadvies kunnen helpen haar huid binnen één week enorm te kunnen verbeteren.

Zoals je op de foto links/VOOR duidelijk kunt zien is de huid heel rood met kleine bultjes en ontstekingen. De huid is helemaal uit balans en de producten voldoen niet aan de behoefte van deze huid.

Na mijn uitgebreide huidanalyse en het adviseren van de juiste, niet-toxische producten kun je op de foto rechts/NA reeds na één week een enorme verbetering van de huid zien. De roodheid is enorm verbeterd en er zijn geen bultjes en ontstekingen meer aanwezig. Dit is gewoon prachtig om te zien. En het beste is: dit kun je allemaal zelf thuis doen.


Deze dame heeft 10 behandelingen binnen 5 weken ondergaan met de collageen-lichttherapie. De huid is enorm verbeterd. Lijntjes en rimpels zijn minder diep omdat het volume sterk verbeterd is. Met deze kuur lijkt het alsof je inspuitingen hebt gehad. Deze lichttherapie stimuleert extreem de aanmaak van de fibroblasten (=bindweefselcellen). Wat een geweldig resultaat weer!


Deze jonge vrouw kwam hier bij Huid Totaal met een huid die heel gevoelig is na jaren acne te hebben gehad. Je kunt op de foto links veel littekenweefsel zien en veel roodheid. Zij had nog altijd producten in gebruik tegen acne terwijl deze al niet meer aanwezig was. Na een huidscan was dit voor haar ook heel duidelijk te zien en te ervaren. De huid was veel te vochtarm en ook de huidbarrière was helemaal verstoord in haar functie. De huid reageerde heel gevoelig op externe en interne invloeden. 

Op de foto rechts zie je haar huid 6 weken na het gebruik van de juiste en niet-toxische producten voor thuisgebruik. De huid is veel gladder en stralender geworden en ook de roodheid is enorm verbeterd. Wat een prachtig resultaat weer!


Deze jonge man kwam hier bij Huid Totaal met een ver gevorderde rosacea. Zoals je op de foto links kunt zien is de huid helemaal ontstoken, schilferig en enorm rood. Wij zijn begonnen met passende producten voor thuisgebruik zodat de huid langzaam weer in balans kon komen. Acht weken na het gebruik van deze producten hebben wij een kuur met de Sonostar toegepast. Dit houdt in: 6 medische behandelingen binnen 3 weken. Op de foto rechts zie je de huid na de laatste behandeling van de medische kuur. De huid is enorm opgeknapt. De roodheid en gevoeligheid is extreem verbeterd. De ontstekingen zijn genezen en de huid ziet er weer gezonder uit. De nog zichtbare roodheid is grotendeels littekenweefsel dat nog verder gaat herstellen. Gewoon geweldig om te zien.


Deze jonge vrouw kwam bij Huid Totaal met een huid die helemaal uit balans was zoals je op de foto links duidelijk kunt zien. Overal zijn ontstekingen en puistjes zichtbaar. Bovendien was de natuurlijke huidbarrière helemaal verstoord. De huid was zo gevoelig dat zelfs de kleinste aanraking al intens pijnlijk was.

Om de huid te kunnen verbeteren op een zachte doch effectieve manier heb ik haar de juiste producten zonder toxische ingrediënten aanbevolen voor ’s ochtends en ’s avonds. En zoals je kunt zien op de foto rechts was de huid na enkele weken er al veel beter aan toe. Er zijn veel minder ontstekingen en de gevoeligheid is enorm verminderd.

Gewoon fantastisch om te zien.


Huidverbetering bij een klant met rosacea. De linker foto laat de huid zien voor de toepassing van de geadviseerde producten. De rechter foto laat de huid zien een week later na het gebruik van alle producten. Je kunt heel duidelijk een enorme verbetering zien van de rosacea verschijnselen. Het voorhoofd is bijna helemaal hersteld en de roodheid op de wangen is erg verbeterd. Deze mooie resultaten kun je dus gewoon thuis zelf bereiken met de juiste producten. Prachtig om te zien.


Huidverbetering na twee therapeutische peeling-behandelingen. Foto nummer 1 laat de huid zien voor de eerste peel-behandeling, poriën zijn goed zichtbaar en je ziet enkele pigmentvlekjes. Foto nummer 2 laat de huid zien meteen na de tweede peel-behandeling. De huid is heel rood. Deze roodheid verdwijnt geleidelijk na 1-2 dagen. Foto nummer 3 laat de huid zien een week na de tweede peel-behandeling. De huid oogt heel zacht en de structuur en de poriën zijn heel fijn geworden. Ook de aanwezige pigmentvlekjes zijn niet meer zichtbaar. Dit effect voor de huid blijft enkele maanden zichtbaar. De huid is verjongd en ziet er stralend uit.


Huidverbetering na 6 Medische Beauty behandelingen. De huid is enorm verbeterd. De lijntjes en rimpels zijn minder diep en het volume is intens verbeterd. Met deze kuur ziet de huid jaren jonger uit en straalt ook weer. 


Huidverbetering na 1x Jessner Peeling. Je kunt duidelijk zien dat de structuur van de huid fijner is geworden en dat de pigmentatievlekken minder zichtbaar zijn. Na de toepassing van de Jessner peeling straalt de huid weer en ziet de huid er gezonder uit.


Huidverbetering na 1x Skin Tone Sono Beauty Lifting Xtreme kuur behandeling van Kleanthous.

Al na de eerste behandeling zie je geen lijntjes meer rond de ogen en het volume van de huid is intens verbeterd. Met deze kuur behandeling ga je enkele jaren terug in de tijd. Het resultaat na 6 behandelingen lijkt op een kleine face-lift. 


Huidverbetering na 6x Medische Beauty Behandelingen. 

De bovenste foto laat de huid zien op het moment voor de eerste behandeling. De rimpels zijn diep en heel goed zichtbaar. Na 6x Medische Beauty behandelingen heb je al een effect alsof je fillers hebt gebruikt. De rimpels zijn veel minder zichtbaar en de huid heeft meer volume.


Zoals je op deze foto's kunt zien verbetert één behandeling je huid al aanzienlijk. De huid bevat meer vocht en lijntjes zijn minder zichtbaar. Bovendien is de huid rustiger en egaler.