'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'

Huidverbetering na 6 Medische Beauty behandelingen. De huid is enorm verbeterd. De lijntjes en rimpels zijn minder diep en het volume is intens verbeterd. Met deze kuur ziet de huid jaren jonger uit en straalt ook weer. 


Huidverbetering na 1x Jessner Peeling. Je kunt duidelijk zien dat de structuur van de huid fijner is geworden en dat de pigmentatievlekken minder zichtbaar zijn. Na de toepassing van de Jessner peeling straalt de huid weer en ziet de huid er gezonder uit.


Huidverbetering na 1x Skin Tone Sono Beauty Lifting Xtreme kuur behandeling van Kleanthous.

Al na de eerste behandeling zie je geen lijntjes meer rond de ogen en het volume van de huid is intens verbeterd. Met deze kuur behandeling ga je enkele jaren terug in de tijd. Het resultaat na 6 behandelingen lijkt op een kleine face-lift. 


Huidverbetering na 6x Medische Beauty Behandelingen. 

De bovenste foto laat de huid zien op het moment voor de eerste behandeling. De rimpels zijn diep en heel goed zichtbaar. Na 6x Medische Beauty behandelingen heb je al een effect alsof je fillers hebt gebruikt. De rimpels zijn veel minder zichtbaar en de huid heeft meer volume.


Zoals je op deze foto's kunt zien verbetert één behandeling je huid al aanzienlijk. De huid bevat meer vocht en lijntjes zijn minder zichtbaar. Bovendien is de huid rustiger en egaler.