'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'


Deze jonge vrouw kwam bij Huid Totaal met een huid die helemaal uit balans was zoals je op de foto links duidelijk kunt zien. Overal zijn ontstekingen en puistjes zichtbaar. Bovendien was de natuurlijke huidbarrière helemaal verstoord. De huid was zo gevoelig dat zelfs de kleinste aanraking al intens pijnlijk was.

Om de huid te kunnen verbeteren op een zachte doch effectieve manier heb ik haar de juiste producten zonder toxische ingrediënten aanbevolen voor ’s ochtends en ’s avonds. En zoals je kunt zien op de foto rechts was de huid na enkele weken er al veel beter aan toe. Er zijn veel minder ontstekingen en de gevoeligheid is enorm verminderd.

Gewoon fantastisch om te zien.


Huidverbetering bij een klant met rosacea. De linker foto laat de huid zien voor de toepassing van de geadviseerde producten. De rechter foto laat de huid zien een week later na het gebruik van alle producten. Je kunt heel duidelijk een enorme verbetering zien van de rosacea verschijnselen. Het voorhoofd is bijna helemaal hersteld en de roodheid op de wangen is erg verbeterd. Deze mooie resultaten kun je dus gewoon thuis zelf bereiken met de juiste producten. Prachtig om te zien.


Huidverbetering na twee therapeutische peeling-behandelingen. Foto nummer 1 laat de huid zien voor de eerste peel-behandeling, poriën zijn goed zichtbaar en je ziet enkele pigmentvlekjes. Foto nummer 2 laat de huid zien meteen na de tweede peel-behandeling. De huid is heel rood. Deze roodheid verdwijnt geleidelijk na 1-2 dagen. Foto nummer 3 laat de huid zien een week na de tweede peel-behandeling. De huid oogt heel zacht en de structuur en de poriën zijn heel fijn geworden. Ook de aanwezige pigmentvlekjes zijn niet meer zichtbaar. Dit effect voor de huid blijft enkele maanden zichtbaar. De huid is verjongd en ziet er stralend uit.


Huidverbetering na 6 Medische Beauty behandelingen. De huid is enorm verbeterd. De lijntjes en rimpels zijn minder diep en het volume is intens verbeterd. Met deze kuur ziet de huid jaren jonger uit en straalt ook weer. 


Huidverbetering na 1x Jessner Peeling. Je kunt duidelijk zien dat de structuur van de huid fijner is geworden en dat de pigmentatievlekken minder zichtbaar zijn. Na de toepassing van de Jessner peeling straalt de huid weer en ziet de huid er gezonder uit.


Huidverbetering na 1x Skin Tone Sono Beauty Lifting Xtreme kuur behandeling van Kleanthous.

Al na de eerste behandeling zie je geen lijntjes meer rond de ogen en het volume van de huid is intens verbeterd. Met deze kuur behandeling ga je enkele jaren terug in de tijd. Het resultaat na 6 behandelingen lijkt op een kleine face-lift. 


Huidverbetering na 6x Medische Beauty Behandelingen. 

De bovenste foto laat de huid zien op het moment voor de eerste behandeling. De rimpels zijn diep en heel goed zichtbaar. Na 6x Medische Beauty behandelingen heb je al een effect alsof je fillers hebt gebruikt. De rimpels zijn veel minder zichtbaar en de huid heeft meer volume.


Zoals je op deze foto's kunt zien verbetert één behandeling je huid al aanzienlijk. De huid bevat meer vocht en lijntjes zijn minder zichtbaar. Bovendien is de huid rustiger en egaler.