'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'


Deze vrouw kwam bij Huid Totaal met een huid die helemaal uit balans was. Zoals je op de foto 'VOOR" kunt zien was er veel roodheid (couperose) aanwezig. Bovendien leek de huid dof en droog. 

Na een grondige huidcheck en huidscan was heel duidelijk te zien dat de huid te vocht- en vetarm was. De huidverzorging moest compleet worden aangepast. 

Na 6 weken zie je al een enorme verbetering van de huid. De huid is gladder en stralender. De couperose is al enorm verbeterd en de huidstructuur is fijner en zachter geworden en de huid straalt weer en ziet er gezonder uit.

Gewoon weer een geweldig resultaat! En deze klant is heel erg blij. Maar het beste is dat je alles zelf thuis kunt doen met de juiste producten voor jouw huid. Prachtig toch?

 

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK: T 06-156 197 21


Deze jonge vrouw had al een tijdje last van pigmentvlekken en een onzuivere huid. Met een therapie bestaande uit de juiste producten voor thuisgebruik, verschillende suppleties en 3 therapeutische peel-behandelingen is de huid enorm verbeterd:

 • De pigmentvlekken zijn nagenoeg weg.
 • De onzuiverheden zijn enorm verbeterd. 
 • De poriën en het huidreliëf zijn mooi fijn en de huid is weer glad.
 • De huid ziet er weer stralend en gezond uit.

Gewoon een geweldig resultaat en deze klant is ook helemaal blij.

 

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK: T 06-156 197 21

 


Deze jonge man had al jaren last van rosacea samengaand met ontstekingen en een verstoorde huidbarrière voordat hij bij Huid Totaal kwam. Met een therapie bestaande uit regelmatige behandelingen, de juiste producten voor thuis en verschillende supplementen is de huid nagenoeg helemaal hersteld. 

 • De ontstekingen en de roodheid zijn hersteld.
 • Het littekenweefsel is hersteld.
 • De huid ziet er weer gezond en stralend uit.

Deze klant is heel erg blij met dit geweldige resultaat.

 

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK: T 06-156 197 21

 


Deze jonge vrouw had al jaren last van rosacea voordat ze bij Huid Totaal kwam. Met een therapie bestaande uit regelmatige behandelingen, de juiste producten voor thuis en verschillende supplementen is de rosacea extreem verbeterd:

 • De ontstekingen zijn hersteld.
 • De roodheid is enorm verbeterd.
 • De huid ziet er weer gezonder en stralender uit.

Deze klant is heel blij met dit geweldige resultaat.

 

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK: T 06-156 197 21

 


Deze jonge vrouw had heel veel last van een onzuivere huid, grove poriën en littekenweefsel. Omdat zij al een tijdje met de door mij aanbevolen verzorging bezig was konden wij een kuur-behandeling bestaande uit een combinatie van chemische peelings samen met ultrasoon behandelingen toepassen. Na 6 behandelingen kun je een enorme verbetering van de huid zien op de foto 'NA':

 • Het huidrelief is veel fijner geworden
 • Het littekenweefsel is minder rood
 • Er zijn minder onzuiverheden aanwezig
 • Poriën zijn minder zichtbaar en de huid lijkt stralend en gezond.

De jonge vrouw is heel blij met dit geweldige resultaat!

 

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK: T 06-156 197 21


Deze vrouw kwam bij mij met de vraag hoe je je thuis het beste zou kunnen verzorgen zodat je er goed verzorgd en jonger uit gaat zien. Ze wist niet welke producten ze het beste kon gebruiken en de producten die ze op dit moment had daar boekte ze niet de goede resultaten mee.

Na een grondige huidcheck en huidscan was heel duidelijk te zien dat de huid te vocht- en vetarm was. Bovendien kun je duidelijk op de foto 'VOOR' zien dat de poriën te grof waren en dat daardoor lijntjes en rimpeltjes heel goed zichtbaar zijn geweest. Kortom de huidverzorging moest compleet worden aangepast. 

Na 7 weken zie je al een enorme verbetering van de huid. De huid is gladder en stralender. Poriën zijn minder zichtbaar en de huidstructuur is fijner en zachter geworden en daardoor zijn de lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. Gewoon weer een geweldig resultaat! Maar het beste is dat je alles zelf thuis kunt doen met de juiste producten voor jouw huid. Prachtig toch?

 

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK: T 06-156 197 21


Deze man kwam bij Huid Totaal met een droge en rode huid samengaand met ontstekingen. Ook waren er droogheidsschilfertjes aanwezig. De natuurlijke huidbarrière was helemaal verstoord en de huid kon zichzelf niet beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

Door het adviseren van de juiste producten en het volgen van 6 behandelingen met  licht- en  ultrasoontherapie is de huid al extreem verbeterd zoals je op de NA foto duidelijk kunt zien. De roodheid en de ontstekingen zijn minder geworden en de huid is veel minder droog. Dit is vooral rond de ogen heel goed te zien aan de enorme vermindering van de vooraf aanwezige droogheidslijntjes rond de ogen. 

Dit is gewoon een fantastisch resultaat om te zien.

 

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK.

 


Deze vrouw kwam bij Huid Totaal met een extreem droge en gevoelige huid. De oorzaak was een jarenlang gebruik van foute producten die de huid helemaal hebben afgesloten. Daardoor is de huidbarrière helemaal verstoord geraakt en is de huid gevoelig geworden en extreem uitgedroogd. Zodoende was het belangrijk de huidbarrière langzaam weer op te gaan bouwen.

Door het toepassen van de juiste verzorgingsproducten kun je al na 6 weken een grote verbetering van de huid zien op de foto NA:

De huid ziet er weer gezonder en frisser uit. De huid rond de ogen is veel minder droog en de droogheidsbultjes zijn volledig verdwenen. De wangen zijn weer gladder en bevatten weer meer vocht. Deze klant heeft nog een lange weg te gaan voordat de huid helemaal is hersteld. Echter, zo'n fantastische huidverbetering in zo'n korte tijd is gewoonweg al geweldig.

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL DAN VOOR JOUW AFSPRAAK!


Deze klant kwam bij mij met een huid die helemaal uit balans was. Op de foto VOOR zie je: Littekenweefsel, roodheid en vergrote poriën. Bovendien lijkt de huid dof en droog.

Tijdens de intake was snel duidelijk dat de huid een groot tekort had aan vocht, vitaminen en verzachtende huidlipiden. 

Na het adviseren van de juiste producten voor thuisgebruik is de huid 6 weken later al verbeterd. Het littekenweefsel is al enorm verbeterd en de huid oogt zachter en heeft weer een gezonde uitstraling. Ook de roodheid is al iets verbeterd. Wat prachtig weer om te zien.

Binnenkort gaan wij starten met het behandeltraject zodat de huid nog verder en sneller kan gaan herstellen.

 

KIES JIJ OOK VOOR HUIDVERBETERING?

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Deze jonge vrouw kwam bij Huid Totaal met een acne. Zoals je op de foto links kunt zien zijn er ontstekingen, talginsluitingen en mee-eters.

Bovendien lijk de huid heel dof.

Op de foto rechts zie je de huid na enkele fruitzuurbehandelingen. De ontstekingen, de talginsluitingen en mee-eters zijn weg. Je ziet alleen nog op enkele plekken rood littekenweefsel wat nog gaat herstellen.

Wat een geweldig resultaat. 

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Deze klant kwam bij mij met een reeds gediagnosticeerde rosacea, zoals je op de foto links duidelijk kunt zien. De huid was heel gevoelig en zij had last van flushing (=een gevoel van warmte dat gepaard gaat met zichtbare roodheid van de huid!). Na een huidscan was snel duidelijk dat de huid helemaal uit balans was. Na het adviseren van de juiste producten voor thuisgebruik is de huid 6 weken later al enorm verbeterd. De roodheid is veel minder en het zogenoemde flushing komt minder vaak voor en is minder intens. Wat een prachtig resultaat. 

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Deze jonge vrouw heb ik via mijn online-huidadvies kunnen helpen haar huid binnen één week enorm te kunnen verbeteren.

Zoals je op de foto links/VOOR duidelijk kunt zien is de huid heel rood met kleine bultjes en ontstekingen. De huid is helemaal uit balans en de producten voldoen niet aan de behoefte van deze huid.

Na mijn uitgebreide huidanalyse en het adviseren van de juiste, niet-toxische producten kun je op de foto rechts/NA reeds na één week een enorme verbetering van de huid zien. De roodheid is enorm verbeterd en er zijn geen bultjes en ontstekingen meer aanwezig. Dit is gewoon prachtig om te zien. En het beste is: dit kun je allemaal zelf thuis doen.

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Deze dame heeft 10 behandelingen binnen 5 weken ondergaan met de collageen-lichttherapie. De huid is enorm verbeterd. Lijntjes en rimpels zijn minder diep omdat het volume sterk verbeterd is. Met deze kuur lijkt het alsof je inspuitingen hebt gehad. Deze lichttherapie stimuleert extreem de aanmaak van de fibroblasten (=bindweefselcellen). Wat een geweldig resultaat weer!

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Deze jonge vrouw kwam hier bij Huid Totaal met een huid die heel gevoelig is na jaren acne te hebben gehad. Je kunt op de foto links veel littekenweefsel zien en veel roodheid. Zij had nog altijd producten in gebruik tegen acne terwijl deze al niet meer aanwezig was. Na een huidscan was dit voor haar ook heel duidelijk te zien en te ervaren. De huid was veel te vochtarm en ook de huidbarrière was helemaal verstoord in haar functie. De huid reageerde heel gevoelig op externe en interne invloeden. 

Op de foto rechts zie je haar huid 6 weken na het gebruik van de juiste en niet-toxische producten voor thuisgebruik. De huid is veel gladder en stralender geworden en ook de roodheid is enorm verbeterd. Wat een prachtig resultaat weer!

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Deze jonge man kwam hier bij Huid Totaal met een ver gevorderde rosacea. Zoals je op de foto links kunt zien is de huid helemaal ontstoken, schilferig en enorm rood. Wij zijn begonnen met passende producten voor thuisgebruik zodat de huid langzaam weer in balans kon komen. Acht weken na het gebruik van deze producten hebben wij een kuur met de Sonostar toegepast. Dit houdt in: 6 medische behandelingen binnen 3 weken. Op de foto rechts zie je de huid na de laatste behandeling van de medische kuur. De huid is enorm opgeknapt. De roodheid en gevoeligheid is extreem verbeterd. De ontstekingen zijn genezen en de huid ziet er weer gezonder uit. De nog zichtbare roodheid is grotendeels littekenweefsel dat nog verder gaat herstellen. Gewoon geweldig om te zien.

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Deze jonge vrouw kwam bij Huid Totaal met een huid die helemaal uit balans was zoals je op de foto links duidelijk kunt zien. Overal zijn ontstekingen en puistjes zichtbaar. Bovendien was de natuurlijke huidbarrière helemaal verstoord. De huid was zo gevoelig dat zelfs de kleinste aanraking al intens pijnlijk was.

Om de huid te kunnen verbeteren op een zachte doch effectieve manier heb ik haar de juiste producten zonder toxische ingrediënten aanbevolen voor ’s ochtends en ’s avonds. En zoals je kunt zien op de foto rechts was de huid na enkele weken er al veel beter aan toe. Er zijn veel minder ontstekingen en de gevoeligheid is enorm verminderd.

Gewoon fantastisch om te zien.

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Huidverbetering bij een klant met rosacea. De linker foto laat de huid zien voor de toepassing van de geadviseerde producten. De rechter foto laat de huid zien een week later na het gebruik van alle producten. Je kunt heel duidelijk een enorme verbetering zien van de rosacea verschijnselen. Het voorhoofd is bijna helemaal hersteld en de roodheid op de wangen is erg verbeterd. Deze mooie resultaten kun je dus gewoon thuis zelf bereiken met de juiste producten. Prachtig om te zien.

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK!


Huidverbetering na twee DeePeel-behandelingen. Foto nummer 1 laat de huid zien voor de eerste peel-behandeling, poriën zijn goed zichtbaar en je ziet enkele pigmentvlekjes. Foto nummer 2 laat de huid zien meteen na de tweede peel-behandeling. De huid is heel rood. Deze roodheid verdwijnt geleidelijk na 1-2 dagen. Foto nummer 3 laat de huid zien een week na de tweede peel-behandeling. De huid oogt heel zacht en de structuur en de poriën zijn heel fijn geworden. Ook de aanwezige pigmentvlekjes zijn niet meer zichtbaar. Dit effect voor de huid blijft enkele maanden zichtbaar. De huid is verjongd en ziet er stralend uit.

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK


Huidverbetering na 6 Medische Beauty behandelingen. De huid is enorm verbeterd. De lijntjes en rimpels zijn minder diep en het volume is intens verbeterd. Met deze kuur ziet de huid jaren jonger uit en straalt ook weer. 

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK


Huidverbetering na 1x DeepPeel. Je kunt duidelijk zien dat de structuur van de huid fijner is geworden en dat de pigmentatievlekken minder zichtbaar zijn. Na de toepassing van de DeepPeel straalt de huid weer en ziet de huid er gezonder uit.

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK


Huidverbetering na 1x Skin Tone Sono Beauty Lifting Xtreme kuur behandeling van Kleanthous.

Al na de eerste behandeling zie je geen lijntjes meer rond de ogen en het volume van de huid is intens verbeterd. Met deze kuur behandeling ga je enkele jaren terug in de tijd. Het resultaat na 6 behandelingen lijkt op een kleine face-lift. 

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK


Huidverbetering na 6x Medische Beauty Behandelingen. 

De bovenste foto laat de huid zien op het moment voor de eerste behandeling. De rimpels zijn diep en heel goed zichtbaar. Na 6x Medische Beauty behandelingen heb je al een effect alsof je fillers hebt gebruikt. De rimpels zijn veel minder zichtbaar en de huid heeft meer volume.

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK


Huidverbetering na 1x ultrasone behandeling.

Zoals je op deze foto's kunt zien verbetert één behandeling je huid al aanzienlijk. De huid bevat meer vocht en lijntjes zijn minder zichtbaar. Bovendien is de huid rustiger en egaler.

 

BEL VOOR JOUW AFSPRAAK