WINTERCHECK VOOR JE HUID

In de winter heeft onze huid extra verzorging nodig zodat je perfect beschermd bent tegen uitdroging en bevriezing. Regelmatig hoor ik van mensen dat ze hun gezichtscrème het hele jaar door gebruiken. Niet zo handig als je het mij vraagt. In de herfst en de winter hebben wij namelijk extra verzorging nodig en de crème die je gebruikt in de zomer en in het voorjaar, is niet meer voldoende als bescherming tegen kou en uitdroging.

IS JE HUID AL KLAAR VOOR DE WINTER?

Bovendien bevatten ‘zomercrèmes’ een hoog percentage aan water. Dit kan in de winter tot bevriezing leiden, wat bijvoorbeeld couperose en rosacea kan verergeren. Ook ervaart onze huid extra stress door de grote temperatuurverschillen van binnen naar buiten en omgekeerd. Vooral de gevoelige en droge huid kan daar extreem last van hebben.

MIJN ADVIES

Laat een WINTERCHECK maken voor je huid, zodat je zeker weet dat je optimaal beschermd bent tegen de kou en je huid geen schade oploopt! Heb je hierover nog vragen? Neem dan gerust contact op met mij. Wees stralend jezelf met een gezonde huid.

Claudia

Praktijk Huid Totaal

Claudia Esser

Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'

Boterbloem 21

9302 BE Roden

 

T06-15619721

info@huidtotaal.com

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Helma (woensdag, 26 januari 2022 17:31)

  Hi Claudia! Dankjewel voor dit artikel. Wat vind je van het gebruik van collageen dan als extra verzorging voor de huid? Erg benieuwd.. zit te denken om deze te bestellen (https://collageen.nl/) maar ben toch eerst benieuwd naar jouw mening erover.. groetjs

 • #2

  Claudia (woensdag, 26 januari 2022 21:47)

  Hoi Helma,
  Bedankt voor je reactie…
  Ik ben zeker een voorstander van hoogwaardige biologische supplementen en superfoods.
  Collageen drankjes etc zijn op dit moment populair alleen de kwaliteit is niet altijd even goed.
  Mijn tip: kijk naar de ingrediënten en kies voor biologische supplementen.
  Groetjes