LET YOUR LIGHT SHINE

Ontdek een ongekende lichttechnologie die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en huidverbetering vervult. De unieke lichtspectra stimuleren de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd en daardoor verbeterd wordt.

 

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN BEAUTY BEHANDELING DIE DE SYMPTOMEN VAN HUIDVEROUDERING AANPAKT IN PLAATS VAN DEZE TE VERBERGEN?

Neem plaats, sluit je ogen, geniet van het licht en zie er daardoor jonger uit. Wat klinkt als een droom wordt met deze lichttherapie werkelijkheid. De gevolgen van huidveroudering worden met deze unieke behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

 

 

BEWEZEN WERKING

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt al sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche toegepast. Talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. Na slechts een maand is de huid veel zachter, strakker, zijn er minder lijntjes en rimpels zichtbaar en zijn de poriën verfijnd.

 

VOOR WIE IS DEZE LICHTTHERAPIE BEHANDELING GESCHIKT?

Deze lichttherapie behandeling is voor iedereen geschikt die last heeft van:

  • Rimpels en lijntjes.
  • Grove poriën. 
  • Acne.
  • Littekens.
  • Rosacea.
  • Doffe en matte huid.
  • Huidveroudering.
  • Droge huid.
  • Pigmentvlekken.

En voor iedereen die graag huidverbetering wil toepassen en zijn huid gezond en stralend wil houden.

 

VIJF REDENEN OM DEZE BEHANDELING TE ONDERGAAN

  1. Stralende teint en een zachte huid.
  2. Ontspanning en goede gezondheid van de huid.
  3. Fijnere poriën en een beter huidbeeld.
  4. Vochtgehalte wordt verbeterd.
  5. Maakt botox, fillers en facelifts overbodig.

MIJN ADVIES

Ben jij toe aan huidverbetering? Of heb jij een huidprobleem en weet je niet wat je het beste kunt doen om je huid te verbeteren? Dan is deze LICHTTHERAPIE BEHANDELING zeker iets voor jou. Heb je hierover nog vragen? Dan verheug ik mij op jouw reactie. Ik adviseer je graag.

Claudia

contact

 

Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0