Wanneer heb jij voor het laatst een huidcheck laten uitvoeren?

Misschien denk je dat een huidcheck niet nodig is omdat je nog altijd tevreden bent met je huidige producten. Dat kan... maar zijn het nog steeds de beste producten voor jou om te gebruiken? Of is de behoefte van je huid misschien veranderd?

STEL JEZELF EENS DE VOLGENDE VRAGEN:

1. Ben je nu tevreden met de toestand van je huid?
2. Ben je blij met de producten die je op dit moment gebruikt?
3. Voelt je huid heerlijk zacht aan?

Als één antwoord een ‘nee’ is, raad ik je aan je huid tóch te laten checken. Kies daarvoor de huidspecialist die jij vertrouwt.

HUIDPRODUCTEN

Vele factoren zijn belangrijk om de beste producten voor jouw huid te kunnen selecteren. Om te beginnen is je leeftijd natuurlijk van belang, maar ook je voedingsgewoontes en het feit of je misschien graag in de zon ligt, tellen mee. Gebruik je misschien regelmatig medicijnen of ben je onlangs ziek geweest? Je leven is misschien helemaal veranderd. Werk je meer of ben je juist met pensioen? Ervaar je je bestaan als stressvol of zit je lekker in je vel? En ‘last but not least’: wat heb je voor doelen met betrekking tot je huid? Zijn deze doelen nog wel actueel en haalbaar?

JOUW HUIDBEHOEFTE

Geregeld kom ik mensen tegen die al langer dan 2 jaar dezelfde crème gebruiken omdat het fijn aanvoelt en ook lekker ruikt. Niets mis mee natuurlijk, alleen vaak voldoet een product na deze tijd niet meer aan de veranderde eisen van je huid. Waar het om draait, is je producten aan te passen aan de behoeftes die er op dit moment zijn. Zodat je huid altijd de optimale voeding krijgt die ze nodig heeft.

DOE GEREGELD EEN HUIDCHECK

Het leven is constant in beweging en verandering is heel normaal. Ik raad mijn klanten dan ook aan om regelmatig bij mij langs te komen voor een korte check van de huid. Zo blijf je altijd op de hoogte van je momentele status quo en weet je zeker dat je optimaal bezig bent met de verzorging van je huid. Bovendien ben je dan weer heerlijk gemotiveerd om thuis mooi aan de slag te kunnen gaan met de nieuwe of bekende producten.

HUIDADVIES

Ik hoop dat ik je met deze blog kan inspireren om in actie te komen met je huid en een afspraak te gaan plannen voor jou persoonlijke huidcheck. Een investering in hoogwaardige producten is een
investering in jezelf. Dus geniet van een stralende en gezonde huid. Heb je nog vragen of wil je graag nog iets weten dan verheug ik mij op jouw reactie.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0