Breng je huid terug in balans

Bijna dagelijks komen mensen bij mij met een huid die uit balans is. Dit is best lastig voor ze, omdat ze niet meer weten wat voor producten ze kunnen gebruiken. En wat ze überhaupt moeten doen om hun huid te kunnen verbeteren. In mijn praktijk werk ik onder andere met A/M Cosmetica, een therapeutische lijn voor de meest gevoelige huiden.

WAT ZIJN HET VOOR PRODUCTEN?

A/M Cosmetica bevat producten waarin de rijkdom van de zee en van het land met elkaar worden gecombineerd. De samenstellingen van de producten zijn gebaseerd op een jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging en geheel aangepast aan de problemen van deze tijd, zoals luchtvervuiling, airconditioning en UV-straling.

HUIDVERBETERING

Algen en andere bio-moleculaire componenten uit de zee vormen samen met natuurlijke oliën en specifieke plantenextracten van onder andere Centella Asiatica en Aloë Vera de basis van deze compacte huidverbeteringslijn. A/M Cosmetica producten werken hydraterend, bevorderen het proces van celvernieuwing en geven een zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling thuis en in de salon. Alle producten van A/M Cosmetica bevatten geen parabenen, geen siliconen, geen derivaten van aardolie zoals paraffine en vaseline en geen methylchlorosiothiazolione. Methylchlorosiothiazolione is een sterk werkend conserveermiddel.

WAT TE DOEN BIJ EEN GEVOELIGE HUID MET ROODHEID EN JEUK?

Met een gespecialiseerde therapeutische behandeling zie je meteen verbetering voor je huid. Het is ideaal om deze behandeling in een kuurvorm te volgen. Dit houdt in dat je 6 behandelingen ondergaat binnen 3 weken. Zo bereik je de beste resultaten voor je huid, en komt je huid snel weer in balans.

HOE WORDT DE THERAPEUTISCHE BEHANDELING TOEGEPAST?

Deze bijzondere behandeling activeert het zelfgenezend vermogen van je huid. De therapeutische behandeling werkt huidverbeterend bij de behandeling tegen rosacea, een gevoelige huid, acne, littekens, eczeem, psoriasis, brandwonden, couperose en een droge huid.
Deze therapeutische behandeling bestaat uit:
• Voorbereiding van je huid met een enzymatische peeling om de opnamecapaciteit te optimaliseren.
• Insluizen van een therapeutisch concentraat bestaande uit een algen-complex, Centella Asiatica, Aloë Vera en een complex uit 15 natuurlijke oliën met de Sonostar Ultrasoon.
• Afsluiting met een alginaatmasker.

WERKZAME INGREDIËNTEN

Wat zijn de werkzame ingrediënten bij A/M Cosmetica?

  • Algen: het extract van de Fucus en Laminaria algen. De algen werken herstellend en activeren het zelfgenezend vermogen van je huidcellen.
  • Centella Asiatica: een kruidachtige plant die in de natuur in Azië voorkomt. De plant werkt wondhelend en bevordert de vorming van nieuw bindweefsel.
  • Aloë Vera: extract van Aloë Vera, bevochtigt je huid en laat roodheid verdwijnen.
  • Complex uit 15 natuurlijke oliën: arganolie, rosa mosqueta (rozenbottel), jojoba, zoete amandelolie, olijfolie, tarwekiemolie, avocado-olie, kokosolie, maiskiemolie, macadamia
    olie, druivenpitolie, zonnebloemolie, lijnzaadolie, sojaolie en wortelolie.
  • Alginaatmasker: is een algenmasker van de bruinalg. Dit masker werkt verkoelend en kalmeert je huid. De werkzame stoffen kunnen goed doordringen in je huid. Het masker heeft een herstellend effect op de geïrriteerde huid.

ADVIES

Heb jij een gevoelige huid en weet je niet meer zo goed wat je eigenlijk moet doen om je huid weer in balans te laten komen? Dan nodig ik je uit om voor een huidcheck langs te komen bij mij. Wees stralend jezelf met een gezonde huid! Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia

Reactie schrijven

Commentaren: 0