Ga terug in de tijd met de Sonostar Ultrasoon

De Sonostar Ultrasoon voert een kleine facelift uit zonder scalpel en hersteltijd. Dit high tech apparaat brengt je terug in de tijd! Huid Totaal is het enige instituut boven Limburg dat met deze innovatieve techniek werkt. Wil je de beste resultaten behalen voor je huid? En een behandeling die zo zacht en efficiënt mogelijk is? Dan zijn de beauty-behandelingen met de Sonostar Ultrasoon iets voor jou.

HOE WERKT DE SONOSTAR ULTRASOON?

Door middel van geluidstrillingen en spectraal-licht worden de huidcellen in beweging gebracht. Op deze manier worden de werkzame ingrediënten in de actieve lagen van je huid binnengesluisd.De Sonostar Ultrasoon behandeling werkt dieper door dan de tot nu toe gehanteerde methodes, namelijk tot in de huidlagen waar de problemen zich voordoen. De ultrasone micromassage en spectraal-lichtbehandeling in combinatie met de werkzame stoffen levert meteen een zichtbaar, voelbaar en meetbaar resultaat. Je gaat enkele jaren terug in de tijd!

EFFECTEN VOOR JE HUID

Wat voor effecten heeft een behandeling met de Sonostar Ultrasoon voor je huid?

  • De celdeling in het bindweefsel wordt versneld, waardoor de aanmaak van meer collageen en elastine wordt gestimuleerd in onze huid. Lijntjes en rimpeltjes worden minder zichtbaar en de huid wordt gladder.
  • De verzuring in onze huid wordt omgezet naar een basisch niveau. Dit heeft een zeer positief effect op acne, littekens, couperose, rosacea, pigmentvlekken en striae.
  • De doorbloeding en de lymfecirculatie worden gestimuleerd, waardoor afvalstoffen makkelijk kunnen worden afgevoerd. Je huid ziet er meteen zachter en gezonder uit!
  • Ideaal voor de afvoer van lymfe bij wallen en donkere kringen onder de ogen.
  • Ontspanning van de spieren in je huid. Hierdoor ziet je huid er meteen zachter uit!

HOOGWAARDIGE ANTI-AGING BEHANDELING

Naast het directe effect van een behandeling met de Sonostar Ultrasoon ervaar je nog 3 maanden een extra stimulatie van de bindweefselcellen (na-ijleffect). Maak dus nu kennis met één van de
hoogwaardigste anti-agingbehandelingen die er zijn. Heb je nog vragen of heb je nog advies nodig, neem dan gerust contact op. "Stralend jezelf zijn met een gezonde huid, dat is mijn missie.'

Ik verheug mij op jouw bezoek!

Claudia 

Reactie schrijven

Commentaren: 0