Een gezonde huid

De huid is het grootste en zeker één van de belangrijkste organen die wij als mensen bezitten. Zonder onze huid zouden wij niet kunnen bestaan. De huid is onze verbinding met de buitenwereld, ons visitekaartje. Een gezonde huid maakt dat wij voor anderen aantrekkelijk zijn. Best logisch, iemand met een stralende huid is zeker attractief voor andere mensen. Bovendien beschermt een gezonde huid als natuurlijke barrière tegen invloeden van buitenaf. 

Dit houdt in dat wij er alles voor moeten doen om onze huid in balans te houden of weer te brengen als deze is verstoord. Het doel van producten en behandelingen moet daarom ook altijd de weg naar een gezonde huid zijn. 

De focus van medische schoonheidsspecialisten ligt daarom op het gebruik van zogenoemde dermaceuticals* en de toepassing van medische beauty behandelingen. Zodoende is het mogelijk resultaten te kunnen behalen die vergelijkbaar zijn met dermatologische behandelingen.

De combinatie van dermaceuticals* met medische beauty behandelingen zorgen voor zichtbare huidverbetering. 

Besteed daarom iedere dag aandacht aan je huid en geef je huid het beste wat er verkrijgbaar is zodat je kunt genieten van een gezonde en stralende huid. 

Heb je nog vragen of wil je je huid even laten checken neem dan graag contact op met mij.

T 06 15 61 97 21.

Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia

 

*Dermaceuticals = cosmetische producten met een hoge concentratie van werkzame bestanddelen op de grens van geneeskunde.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Ellen Smit (maandag, 05 maart 2018 09:10)

  Je verwoord het prachtig Claudia

 • #2

  Claudia (maandag, 05 maart 2018 13:38)

  Dank je wel Ellen

 • #3

  Margriet (donderdag, 08 maart 2018 11:47)

  Zal wel heel duur zijn behandeling

 • #4

  Claudia (donderdag, 08 maart 2018 12:01)

  De prijzen zijn vermeld op mijn website Margriet. Het zijn inderdaad kostbare behandelingen.