Huidcheck

Wanneer heb jij voor het laatst een huidcheck laten uitvoeren? Of denk je misschien dat dit niet nodig is omdat je nog altijd tevreden bent met je huidige producten? Dat zal,...maar zijn het nog steeds de beste producten voor je om te gebruiken. Of is misschien de behoefte van je huid veranderd?

 

Stel je eens de volgende vragen:

 1. Ben je nu tevreden me de toestand van je huid?
 2. Ben je blij met de producten die je op dit moment gebruikt?
 3. Voelt je huid heerlijk zacht aan? 

Als één antwoord een "NEE" is raad ik je aan je huid te laten checken. Kies daarvoor de huidspecialist van je vertrouwen.

 

Vele factoren zijn belangrijk om de beste producten voor jouw huid te kunnen selecteren.

Om te beginnen is je leeftijd natuurlijk belangrijk, maar ook je voedingsgewoontes en het feit  of je misschien graag in de zon ligt zijn van belang.  Gebruik je misschien regelmatig medicijnen of ben je onlangs ziek geweest? Je leven is misschien helemaal veranderd. Werk je meer of ben je juist met  pensioen? Ervaar je je bestaan als stressvol of zit je lekker in je vel? En last but not least wat heb je voor doelen met betrekking tot je huid? Zijn deze doelen nog wel actueel en behaalbaar?

Geregeld kom ik mensen tegen die al langer dan 2 jaar dezelfde crème gebruiken omdat het fijn aanvoelt en ook lekker ruikt. Niets mis mee natuurlijk alleen vaak voldoet een product na deze tijd niet meer aan de veranderde eisen van je huid.

Waar het om draait is je producten aan te passen aan de behoeftes die er op dit moment zijn. Zodat je huid altijd de optimale voeding krijgt die ze nodig heeft.

Het leven is constant in beweging en verandering is heel normaal.

Ik raad mijn klanten dan ook aan om alle 6-8 weken even langs te komen bij mij voor een korte check van de huid. Zo blijf je altijd op de hoogte van je momentele status quo en weet je zeker dat je optimaal bezig bent met de verzorging van je huid. Bovendien ben je dan weer heerlijk gemotiveerd om thuis mooi aan de slag te kunnen gaan met de nieuwe of bekende producten.

Ik hoop dat ik je met deze blog kan  inspireren om in actie te komen met je huid en een afspraak te gaan plannen voor jou persoonlijke huidcheck. Een investering in hoogwaardige producten is een investering in jezelf. Dus geniet van een stralende en gezonde huid. 

Heb je nog vragen of wil je graag nog iets weten dan verheug ik mij op jouw reactie. 

T 06 15 61 97 21.

Claudia

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Ellen Smit (maandag, 05 februari 2018 10:14)

  Het is altijd fijn om je blog te lezen. Zeer interessant. Gr.

 • #2

  Claudia (maandag, 05 februari 2018 14:03)

  Dank je wel Ellen

 • #3

  Alexandra Stalman (maandag, 05 februari 2018 23:08)

  Leuke en duidelijke uitleg. Heel veel mensen zijn onwetend over de behoeften van hun huid en heel veel mensen gebruiken geen of de verkeerde producten. Een huidscan bij Claudia is zeer aan te bevelen.

 • #4

  Claudia (dinsdag, 06 februari 2018 09:44)

  Ja, dat klopt wat je schrijft Alexandra :-))