Anti-Aging

Wie wil het niet: voor eeuwig jong zijn met een gladde, vlekkeloze huid? Bijna iedereen wil zo lang mogelijk een strakke en stralende huid hebben. 

Dus wat kun je nu echt doen om je huid te verbeteren en daardoor Anti-Aging ook daadwerkelijk toe te passen? En wat precies is Anti-Aging?

Eén ding is zeker, je hebt het beste van het beste nodig qua ingrediënten en qua behandelingen om Anti-Aging daadwerkelijk toe te passen voor je huid. Een Anti-Aging concept moet daarom altijd bestaan uit hoogwaardige Dermaceuticals* en apparatieve effect-behandelingenDan behaal je de beste resultaten die kosmetisch te realiseren zijn.  Dit concept heet Medical Beauty om een duidelijk onderscheid te maken met klassieke gezichtsbehandelingen, die alleen een kort effect hebben op onze huid. 

In mijn 30 jaar praktijkervaring kom ik regelmatig mensen tegen die om de 6 weken naar een schoonheidsspecialiste gaan. Alleen krijgen ze niet het resultaat wat ze graag zouden willen. Niet zo gek als je het mij vraagt omdat alleen klassieke behandelingen zonder het gebruik van de juiste producten geen langdurig effect hebben voor onze huid.

Af en toe een hoogwaardige crème gaan kopen en denken dat dit iets doet voor je huid is naar mijn mening geldverspilling. Het is belangrijk de werking van hoogwaardige producten in stand te houden door regelmatig gebruik. Dan ben je altijd op topniveau bezig. Denk ook eens aan sporten. Als je twee maanden heel intens gaat sporten en je merkt dat je lichaam gespierder wordt en goed aanvoelt en je stopt dan weer, zul je merken dat het effect al snel weer is verdwenen. Logisch toch?

Weet, dat in het heden er best al veel mogelijk is om onze huid langdurig en effectief te kunnen verbeteren. 

Dus laat je heel goed adviseren en investeer in de beste producten en Medical Beauty behandelingen.

Met dit concept is je Anti-Aging succes gegarandeerd. Dat beloof ik je.

Heb je nog advies nodig met je producten voor thuisgebruik en/of wil je graag nog meer te weten komen over Medische-Beauty behandelingen?

Neem dan graag contact op met mij, T 06 15 61 97 21. Ik adviseer je graag en ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia

 

*Dermaceuticals= cosmetische producten met een hoge concentratie van werkzame bestanddelen op de grens van geneeskunde.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0