Oogcrème

Heb je werkelijk een aparte crème nodig om je ogen te gaan verzorgen? Misschien heb je hier ook al eerder over nagedacht. Ik hoor deze vraag regelmatig van mensen en ik begrijp het heel goed. Je doet van alles. Je gebruikt je serum, je dagcrème, je nachtcrème en dan ook nog een keer iets aparts voor je ogen?

Ten eerste wil ik je vragen een spiegel te gaan halen waarna je eens heel goed naar de zachte huid rond je ogen en dan naar de huid van je gezicht gaat kijken. Dan kun je zien dat de structuur van de huid rond je ogen heel fijn is in tegenstelling tot de huid in je gezicht. Ook de kleur van de huid rond je ogen verschilt van de rest van je huid. De huid rond je ogen is transparant omdat wij rond onze ogen geen onderhuids steunweefsel hebben. Er zijn ook maar weinig talgkliertjes te vinden rond de ogen. Niet voor niets hebben wij rond de ogen onze eerste lijntjes en mimiek rimpeltjes. Dus de huid rond je ogen verdient extra aandacht en heeft zelfs in jonge jaren al een goede oogcrème nodig om ervoor te zorgen dat onze ogen  zo lang mogelijk zacht en stralend blijven.

 

Daarom ben ik absoluut een voorstander van het gebruik van een speciaal oogproduct wat perfect past bij de behoeftes van de huid rond je ogen. 

Heb je nog vragen of heb je nog advies nodig? Ik adviseer je heel graag.

T 06 15 61 97 21.

Veel plezier met het verzorgen van je ogen.

Claudia

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0