Peeling

Peeling en huidvernieuwing

Bijna iedereen heeft pigmentvlekken op zijn armen, benen, hals, decolleté, handen en in het gezicht. Pigmentvlekken ontstaan door een ophoping van melanine, onze huidkleurstof. De meest voorkomende oorzaken van pigmentvlekken zijn:

  1. Hormonale schommelingen en veranderingen, bijvoorbeeld door het gebruik van de pil of door de overgang.
  2. UV straling.
  3. Bepaalde medicijnen.

Indien je pigmentplekken hebt is het best lastig om er weer vanaf te komen. Pigmentvlekken laten ons ook ouder lijken omdat onze huid dan heel onrustig wordt.

Wat veel mensen niet weten is dat de zogenoemde ouderdomsvlekken hun oorsprong hebben in een teveel aan UV-licht.

Heb je last van pigmentvlekken en wil je daar graag verandering in brengen dan is het nu de beste tijd van het jaar om daar iets aan te doen. In deze donkere tijd van het jaar hoeven wij niet extra op UV bescherming  te letten wat anders heel belangrijk is bij het gebruik van bijvoorbeeld retinol en bepaalde zuren. Deze ingrediënten zitten namelijk in producten die de aanmaak van melanine sterk verlagen.

Uit mijn praktijkervaring blijkt dat je de beste resultaten verkrijgt als je hoogwaardige producten gaat combineren met fruitzuur behandelingen. Je gebruikt producten met een hoog percentage aan vitamine C, retinol en verschillende zuren zoals glyzolzuur*. Laat je ook hier heel goed adviseren en laat je huid van tevoren even checken.

Heb je nog vragen of wil je je graag laten adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw huid? Neem dan graag contact op met mij.

T 06 15 61 97 21.

Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia

 

Glycolzuur* wordt verkregen uit suikerriet en is ideaal in gebruik tegen rimpeltjes, pigmentvlekken, littekenweefsel en te grote poriën. Glycolzuur verwijdert gedoseerd de bovenste schilfertjes van onze hoornlaag. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0