Toner

Hoezo moet je eigenlijk een toner gebruiken na de reiniging? Is dit echt nodig? Wat precies is de toegevoegde waarde van een toner? Deze vragen kom ik heel vaak tegen in mijn praktijk. Dus daar bestaat veel onduidelijkheid over. 

En als je het mij vraagt: JA, je moet een toner gebruiken en JA, dit is echt nodig.

Ik zal je nu uitleggen wat de toegevoegde waarde is van een toner zodat je weet wat het voor je huid betekent.

Een toner heeft een belangrijke functie voor onze huid. Nadat wij onze huid hebben gereinigd raakt de opperhuid iets aan vocht kwijt. Dit is heel normaal.

Het is dan belangrijk om je vochtgehalte meteen weer in balans te brengen. Dit doe je met een toner die het beste bij jouw huid past. Gebruik je geen toner dan kan de huid trekkerig aanvoelen en penetreren de navolgende producten niet zo gemakkelijk in je huid. Daarom is een toner belangrijk. Bovendien verwijdert een toner achtergeblevene restantjes van onze huidreiniger. 

Wist je trouwens, dat je je producten zuiniger gaat gebruiken samen met een hoogwaardige toner? Je hoeft dat trekkerige gevoel na het reinigen dan niet meer te compenseren met je serum of crème.

Toners zijn verkrijgbaar voor ieder huidtype en conditie. Dus heb je nog  geen toner in gebruik, laat je dan goed adviseren welk product voor jou ideaal is. Je huid zal er je zeker dankbaar voor zijn. 

Ik wens je veel plezier met jouw toner.

T 06 15 61 97 21.

Claudia 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sanja (maandag, 02 oktober 2017 18:46)

    Zeer nuttig! Fijn om meer over toner te weten en vooral over de toegevoegde waarde.