Veel gestelde vragen

Voor wie is Huid Totaal geschikt?

Huid Totaal is geschikt voor mensen, die graag willen weten hoe ze zich het beste thuis kunnen verzorgen met de juiste producten zodat ze een gezonde huid behouden of weer verkrijgen. Dat betekend ook, dat als je het idee hebt dat je alleen een behandeling wilt en je huid dan weer goed is, niet werkt voor huidverbetering. Huidverbetering vereist discipline en bovendien moet je bereid zijn te investeren in je huid.

 

Voor wie is Huid Totaal NIET geschikt?

Voor iedereen die geen producten wil gebruiken thuis en niet wil investeren in zichzelf. 

 

Wat houdt de eerste afspraak in?

'Jouw eerste afspraak' bestaat uit:

  • Kennismaken met elkaar
  • Anamnese
  • Huidscan
  • Huidcheck en huidfoto's
  • Kennismakingsbehandeling met de producten voor thuisgebruik.
  • Gebruiksaanwijzing voor je producten.

Hoe lang duurt deze eerste afspraak?

Deze eerste afspraak duurt 2uur.

 

Moet ik regelmatig terugkomen?

Als je voor je huidverbetering alleen maar producten nodig hebt voor thuis kom 1-2x per jaar terug voor een huidcheck en een huidscan. D

 

Hoeveel producten heb ik nodig?

Dat verschilt per behoefte van de huid. Maar als basis heb je nodig: een huidreiniger, een toner, een peeling, dag-en nachtcrème, oogcrème. Zijn er bepaalde problemen zichtbaar bij de huid dan heb je ook nog een masker en een serum nodig. Dus je leest het, om je huid optimaal te verzorgen heb je minimaal 5 producten nodig.

 

Wat kosten de producten die ik nodig heb?

Omdat ik 4 verschillende productmerken heb verschillen de prijsen nogal. Een huidreiniger kost vanaf €22, een lotion vanaf €21, een gezichtscrème vanaf €37, een peeling vanaf €37, een oogcrème vanaf €28 etc.

Belangrijk is dat het product bij de behoefte van je huid past.

 

Kan ik ook voor een behandeling langskomen?

Als je hier was voor 'Jouw eerste afspraak' en het noodzakelijk is voor je huidverbetering en/of -herstel plannen wij de behandelingen die hiervoor nodig zijn.

 

Hoelang moet ik de producten blijven gebruiken?

Producten voor je huidverzorging blijf je in principe je hele leven lang gebruiken. Alleen veranderen de producten in der loop van tijd. 

 

Wat gebeurt er als je de producten niet meer wilt gebruiken?

Als je stopt met het gebruik van de producten zal je huid langzaamaan weer verslechteren. Dit begin je ongeveer na 3 maanden op te merken. Alleen dit is ook afhankelijk van je leeftijd.