'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'


KLANTEN AAN HET WOORD


 

Al geruime tijd was ik op zoek naar huidverzorging vrij van plastic, schadelijke toevoegingen en zonder dierenleed.

Soms probeerde ik iets en bleek het voor mijn huid niets te doen of kon ik er niet tegen. Mijn huid ging steeds droger en trekkeriger aanvoelen.  Maar door al het aanbod aan crèmes, serums en huidbehandelingen zag ik door de bomen het bos niet meer. 

Via Facebook stuitte ik op Huid Totaal en wat mijn aandacht trok was de zinsnede “Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie”.  Na de website bekeken te hebben was een afspraak snel gemaakt. Claudia is een warme persoonlijkheid die alle tijd voor je neemt tijdens de intake en behandelingen.  Als je thuis aan de slag gaat met de producten dan informeert ze in de tussentijd hoe het gaat en of je nog vragen hebt. Ze heeft echt passie voor haar vak en weet wat ze doet!

Inmiddels gebruik ik naar alle tevredenheid de producten en mijn huid is er enorm van opgeknapt en glanst weer. Ook mijn rosacea is helemaal onder controle mede dankzij het fijne masker dat ik daarvoor gebruik; was in 1e instantie wat sceptisch maar het werkt geweldig. Heb eindelijk de producten en behandeling gevonden die bij mijn huid past!

Agnes, Eelde, oktober 2022

 


Ik ben erg blij dat ik bij Claudia terecht ben gekomen. Ik heb al heel lang een erg gevoelige huid. Ik kon geen enkele crème op mijn gezicht verdragen. Ik ben bij meerdere schoonheidsspecialisten geweest, maar telkens kreeg ik na een behandeling toch klachten. En dan had ik weer een dure pot crème gekocht dat uiteindelijk weer in de prullenbak belandde.

De behandelingen bij Claudia zijn echt anders. Ze heeft veel kennis en ervaring met verschillende huidtypes en producten. Ze neemt echt de tijd voor je en gaat zorgvuldig te werk. Haar visie is dat gezondheid van binnenuit komt. Naast de behandelingen en goede producten geeft ze ook adviezen voor bepaalde vitamines en mineralen. Zo wordt het een complementaire behandeling dat voor mij fantastisch heeft uitgepakt. Na een paar behandelingen is mijn huid zichtbaar verbeterd en heb ik geen klachten meer.

Claudia's professionaliteit en betrokkenheid helpen mij ook om goed voor mijn huid te blijven zorgen. Echt een vakvrouw.

Sandra, Balkbrug, juli 2022


Ik kom al een aantal jaar met heel veel plezier bij Huid Totaal. Claudia is een hele kundige, betrokken maar bovenal lieve huidspecialiste. Het is nog steeds een zoektocht voor mij om te achterhalen wat mijn huid nodig heeft. Maar wat is het toch fijn om die zoektocht samen met Claudia te kunnen ondernemen!

Simone, Roden, mei 2022


Claudia liet mij tijdens mijn eerste bezoek al op mijn gemak voelen. Ze geeft rustig en duidelijk uitleg over de producten die ik thuis toe ging passen om mijn huid meer tot rust te krijgen.

Claudia houdt na de behandelingen contact met je, vraagt hoe het met de huid gaat en wat eventuele oplossingen zijn.

Je wordt op maat geholpen.

Ik ben zeer tevreden.

Shanna, Tolbert, april 2022


Al een tijd had ik last van een huid met onzuiverheden en roodheid, het voelde alsof mijn huid niet in balans was. Via via hoorde ik over Huid Totaal en besloot een afspraak te maken. De huidscan bevestigde dat mijn huid inderdaad uit balans was. Claudia heeft mij gericht advies gegeven en behandeld naar wat mijn huid nodig had. Een aantal maanden later was er zichtbaar een groot verschil. Door de hulp van Claudia voel ik mij weer fijner en zelfverzekerder over mijn uiterlijk.

Eline, Roden, februari 2022


Via een zoekopdracht kwam ik uit bij Huid totaal. Mijn huid was droog en rood. Ik had al veel producten geprobeerd, niets was echter afdoende.

Mijn huid is na een intensieve behandelperiode een stuk beter geworden. Claudia heeft veel kennis en neemt de tijd voor de behandeling. Het is nog steeds niet helemaal wat ik had gehoopt, maar vele malen beter dan voorheen.

Jan, Leek, december 2021


Elke keer dat ik bij Claudia kom, neemt ze echt de tijd. Claudia legt heel duidelijk uit wat ze gaat doen en wat het effect op de huid zal zijn. Ze geeft goede adviezen over mogelijke vervolgbehandelingen en over de producten voor thuisgebruik. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat van de behandelingen tot nu toe. Mijn huid is enorm verbeterd!

Marja, Nieuw-Roden, augustus 2021


Ik ben 3 maanden geleden voor het eerst bij Claudia van Huid Totaal geweest. Mijn huid is altijd wel wat onrustig. Ik wilde graag een huidscan laten uitvoeren en weten welke producten geschikt zijn voor  mijn huid.

Ik ben heel tevreden. Claudia's benadering is heel persoonlijk. Door de goede uitleg, onderbouwing en kennismakingsbehandeling krijg je vertrouwen en goede begeleiding. 

Mijn huid is tot nu toe egaler geworden en fijner. Kortom, heel tevreden over Huid Totaal.

Anouk, Roden, juli 2021


Vorig jaar ben ik met mijn eczeem klachten bij Claudia terecht gekomen. Na een uitgebreide huidanalyse ben ik de producten van Belico gaan gebruiken. Sindsdien gaat het stukken beter en is mijn huid erg opgeknapt. Ik ben erg tevreden over de expertise en de betrokkenheid van Claudia.

Marjolein, Eelderwolde, april 2021


Ik ben nu ruim een jaar bij Huid Totaal. Mijn huid is enorm verbeterd. Dankzij de goede producten, maar ook dankzij de kennis van Claudia. Daarnaast is het iedere keer feest om naar haar toe te gaan. Door haar persoonlijke benadering voel je je zeer welkom.

Janneke, Peize, april 2021 


Vanuit Limburg ben ik bij Huid Totaal voor een online-huidadvies terecht gekomen. 

Ik heb altijd een slechte huidconditie gehad die ik niet onder controle kreeg, maar nu al na één week duidelijke verbetering.

Het online-advies, de begeleiding en de producten zorgen nu al voor een super resultaat.

Ook werden mijn producten heel snel geleverd. Heel netjes met mooie foldertjes over de producten.

Kim, Beek, februari 2021


Alweer meer dan een jaar geleden deed ik de eerste stap naar Huid Totaal in Roden. Meteen bij binnenkomst voelde ik mij al zeer welkom in de warmte van de salon maar ook zeker van Claudia. Een vakvrouw die geen verhalen op hangt en je onnodige producten 'aansmeert' maar die eerst een uitgebreide scan van mijn gezicht maakte. 
Vervolgens kreeg ik enkele producten mee en ging ik eerst thuis aan de slag. Dat vergde in het begin nogal wat discipline, wat snel over ging in routine en is inmiddels een verslaving geworden. Ik boek ca. elke 8 weken een gezichtsbehandeling, welke er op gericht is om de huid te verbeteren. Deze behandeling moet je echt zelf ervaren want dat is fantastisch. Mijn huid is zoveel beter geworden! 
Naast de producten van Rivoli, neem ik dagelijks diverse vitaminen en algen als aanvulling, ook daarin kan ze je adviseren.
Ik verheug mij nu alweer op de volgende afspraak, dank je wel lieve Claudia.
Christine, Lieveren, december 2020

Claudia geeft vertrouwen en persoonlijke aandacht. Haar producten voelen goed: verzorgen.
Marion, Roden, december 2020

Claudia is super vriendelijk en zorgt ervoor dat je je bij elke behandeling weer comfortabel en thuis voelt. Je verneemt dat ze verstand heeft van haar vak en je graag zo goed mogelijk wilt helpen en informeren. Voor de geïnteresseerden legt ze ook graag diepgaand uit hoe de behandelingen werken, wat ik erg kon waarderen. Hierdoor ging ik elke keer  niet alleen met een goed resultaat, maar ook met een goed gevoel naar huis.
Ik ben superblij met mijn ervaring met Claudia en Huid Totaal en kan dan ook niet anders dan het aanbevelen aan iedereen die naar een vorm van huidverbetering op zoek is.
A. Lafontaine, Groningen, november 2020
 

De ultrasoon kuur was een erg fijne en zelfs rustgevende ervaring. Met twee sessies per week zag ik bovenop het resultaat van de producten een aanzienlijk verbetering door de kuur in een relatief korte tijd. Bij mij kwam deze verbetering vooral in de vorm van een vermindering in de roodheid in mijn gezicht en een overal gladdere en egalere huid. Ook voelde mijn huid na afloop gehydrateerder aan. Naar mijn mening is deze kuur zeker aan te bevelen!
Arno, Nieuw-Roden, oktober 2020

 


Ik ben bij Huid Totaal en Claudia beland in een periode waarin mijn huid ernstig beschadigd was door een periode van nalatigheid. Doordat ik praktisch geen routine had was mijn huid uitgedroogd en enorm rood. De producten die Claudia aanraadde waren erg goed en verbeterden mijn huid direct al na het eerste gebruik. Binnen een periode van twee maanden dagelijkse routine heeft deze verbetering alleen maar doorgezet en ziet mijn huid er nu zo veel beter uit. Na ondertussen drie maanden zie ik nog steeds verbeteringen en voelt mijn huid stukken beter.
Arno, Groningen, september 2020

Na een kuur van 6 behandelingen (inclusief 3 keer de beauty angel) is mijn huid zoveel rustiger geworden. In de huidscan was te zien hoe alles verbeterd is, maar belangrijkste is natuurlijk wat je zelf vooral veranderd ziet en ben al erg tevreden tot nu toe. Rosacea krijg je niet weg, maar doordat je huid van 'betere kwaliteit' wordt, wordt de rosacea ook minder. We zijn nog maar 4 maanden onderweg en de beauty angel lijkt alles ook nog wat te versnellen...dus ik ben superblij en we gaan fijn verder met het behandelplan! 
Hanneke, Oostindie, september 2020

 


Ik ben heel tevreden met het nieuwe behandelingssysteem. Mijn huid ziet er erg mooi uit na de behandeling (lekker strak en mooi!). Ik verheug mij al op de volgende sessie.
Nienke, Groningen, augustus 2020

 


Aangezien ik al jaren bezig ben om mijn rosacea onder controle te krijgen, wilde ik graag eens een huidadvies om te kijken hoe mijn huid er aan toe is. Ivm de Corona kon dit online. Middels het insturen van foto's en informatie over mezelf heb ik via videobellen advies gekregen. 
Wat me erg aansprak was dat Claudia veel uitleg heeft gegeven, niets opdrong en vooral heel realistisch was. Aangezien mijn huid niet best aan toe was heb ik besloten om te starten met haar producten en advies...na een paar dagen had ik al zichtbare opklaringen!
Hele fijne producten zonder rommel en betaalbaar...
Ik vind de begeleiding ook erg fijn, geeft houvast en kan vragen stellen als ik het even niet weet ipv zelf te dokteren met Google...
Hanneke, Zevenhuizen, mei 2020

 


Zo loop je al jaren rond met het idee iets aan je huid te gaan doen. En dan heb je tijd, waar ga je nu dan heen? Had niet verwacht dat dit via online advies zou kunnen. Moeten ze je huid niet onder de loep leggen en er licht opschijnen, om het te kunnen beoordelen? Nu nog maar twee weken aan de gang met de ontvangen huidproducten. Ik merk verbetering van mijn huid. Wat blijkt je huid kan ook via online advies correct beoordeeld worden. Kijk er naar uit hoe mijn huid zich verder gaat verbeteren.
Ruby, Oldehove, april 2020

 


 

Claudia heeft top producten en is een top huidspecialist. Ik ben heel tevreden met mijn producten voor thuisgebruik en mijn behandelingen!
Anne, Groningen, maart 2020

 


De praktijk straalt heel veel rust uit en is mooi en modern. Het huidadvies is heel goed en heel professioneel.
Janette, Hoogkerk, februari 2020

Je wordt fantastisch geholpen en geadviseerd elke keer weer, Claudia neemt alle tijd die jij nodig hebt voor je en de producten zijn echt geweldig. Kortom ik ben zeer content en blijf komen!
Monique, Zoutkamp, maart 2019

Claudia verstaat haar vak! Ik vind dat ze het begeleiden en coachen van mensen op het gebied van huidverzorging fantastisch doet. Niet alleen ontvang ik van haar deskundig advies en goede uitleg over mijn huid en de producten. Ook geeft Claudia eerlijke feedback en helpende tips hoe je zelf zo goed mogelijk voor je huid kan zorgen. Daarnaast maakt haar stralende en warme persoonlijkheid dat ik elke keer met veel plezier naar haar toe ga.
Sandra, Groningen, februari 2019

De praktijk heeft een moderne, warme uitstraling. De schoonheidsspecialiste heeft ons steeds zeer warm ontvangen en van goede, waardevolle adviezen ten aanzien van de verzorging van onze huid voorzien. Het is zeker een aanrader.
Elzerta en Wim, Deventer, januari 2019
 

Ik ben bij Huid Totaal geweest voor een huidanalyse en huidbehandeling. Mijn huid is zo opgeknapt, echt ongelofelijk. Ik ben heel blij met de behandeling en het deskundig advies. Mijn huid voelt goed aan en ziet er fantastisch uit. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling.
Alexandra, Groningen, december 2018

De producten perfect afgestemd op mijn huid met zichtbaar resultaat in drie maanden dankzij het vakkundige en heel plezierige advies.
Rins, Gorredijk, oktober 2018


Bij Huid Totaal is de sfeer ongedwongen en het advies zeer professioneel.
De producten zijn heel fijn om te gebruiken zelfs voor iemand die, net zoals ik, er nog nooit ervaring mee had.
Marten, Roden, september 2018

Eind april ben ik voor een afspraak bij Huid Totaal geweest. Ik kreeg een zeer kundig, vriendelijk en gericht advies n.a.v. de huidscan. Na de fijne uitgebreide kennismakingsbehandeling, ben ik gaan investeren in de prachtige pure producten en in mijn huid! Nu, 6 weken later zie ik zeker resultaat op huidverbetering. Zo veel meer comfort en frisheid in mijn gezicht terug gekregen. Dit zorgt ervoor dat ik weer blij word wanneer ik in de spiegel kijk! Ik ben heel tevreden.    
Marianne, Eelde, juni 2018

 


Voordat ik bij Huid Totaal terecht kwam had ik veel jeuk en kleine onstekinkjes in mijn gezicht. De huidspecialiste heeft mijn gezicht in de computer gezet en mij in eerste instantie crème Centella Asiatica voorgeschreven. Daarna zijn er nog twee producten bijgekomen n.l. cleanser 1 en lotion 1, deze drie gebruik ik nu ongeveer een half jaar. Sindsdien jeukt mijn gezicht niet meer en is mijn huid zeer sterk verbeterd. Ik ben dan ook heel blij met de producten die de huidspecialiste heeft voorgeschreven.
Dies, Roderesch, februari 2018