'Stralend jezelf zijn met een gezonde huid.'


Therapeutische Behandeling met A/M Cosmetica op basis van algen en Centella Asiatica

 

Dit is een bijzondere behandeling om het zelfgenezend vermogen van je huid te activeren. Ideaal en huidverbeterend bij de behandeling van Rosacea, de gevoelige huid, acne, littekens, eczeem, psoriasis, brandwonden, couperose en de heel droge huid.

Deze therapeutische behandeling bestaat uit:

  • Voorbereiding van je huid met een enzymatische peeling om de opnamecapaciteit te optimaliseren.
  • Insluizen van een therapeutisch concentraat bestaande uit een Algen-complex, Centella Asiatica, Aloë Vera en een complex uit 15 natuurlijke oliën met de Sonostar Ultrasoon.
  • Afsluiting met een alginaat masker.

Therapeutische behandeling met alginaat masker 

Prijs €120,-

Therapeutische behandeling 

Prijs €98,-

 

Algen = Extract van Fucus en Laminaria algen, werken herstellend en activeren het zelfgenezend vermogen van je huidcellen.

Centella Asiatica = is een kruidachtige plant die in de natuur in Azië voorkomt. De plant werkt wondhelend en bevordert de vorming van nieuw bindweefsel.

Aloë Vera = extract van Aloë Vera, bevochtigd je huid en laat roodheid verdwijnen.

Complex uit 15 natuurlijke oliën = bestaande uit: Argan olie, rosa mosqueta (rozenbottel), jojoba, zoete amandelolie, olijfolie, tarwekiemolie, avocado olie, Cocos olie, maiskiem olie, macadamia olie, druivenpit olie, zonnebloem olie, lijnzaad olie, soja olie en wortel olie. 

Alginaat masker = Algenmasker van de bruinalg. Dit masker werkt verkoelend en kalmeert je huid extreem. Bovendien kunnen werkzame stoffen beter penetreren in je huid. Het masker heeft ook een herstellend en reparerend effect op geïrriteerde huid.

 

Heb je nog vragen of heb je nog advies nodig neem dan gerust contact op met mij.

T 06 15 61 97 21

Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia

Premium huidspecialiste en genomineerd voor de Beauty Award 2020 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'.