'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'ELEMENTALS

Medische  Beauty Behandeling

 

Medische Beauty Behandeling voor gelaat, hals en decolleté.

 

Dit is een bijzondere Anti-Aging behandeling om de functies van je huid te activeren. Deze Anti-Aging behandeling geeft een extra boost aan je huid door pure en hoogwaardige ingrediënten diep in te sluizen in de huid met de Sonostar Ultrasoon.

 

Deze Medische Beauty Behandeling bestaat uit:

  • Voorbereiding van je huid met een enzymen peeling of een Natural Peel Forte of een Glyco Peel Forteom de opnamecapaciteit te optimaliseren.
  • Insluizen van een medisch concentraat bestaande uit Bio-Placenta + Niacin/Red Sage + Magnesium/Zink/Koper met de Sonostar Ultrasoon.
  • Afsluiting met een C-Fusion vitamine C concentraat.

Duur van de behandeling 60 min.

Prijs € 110,-

 

Bio-Placenta = een cocktail bestaande uit een aantal aminozuren, groeifactoren, vitaminen, hyaluronzuur en micro-zilver met een extreem huid verjongende  Anti-Aging werking.

Niacin & Red Sage (Salvia Miltiorrhiza bladeren) = stimulatie van het bindweefsel en werkt "versuikering" tegen met het effect dat rimpelvorming wordt tegengehouden.

Magnesium/Zink/Koper = deze mineralen stimuleren de stofwisseling van de cellen en verhogen het prestatievermogen van de cellen met als resultaat een gladdere en jongere huid.

C-Fuision vitamine C = een cocktail bestaande uit vitamine C en B, zoethout, biotin, micro-zilver en hyaluronzuur. Deze ingrediënten verminderen huidveroudering, stimuleren de regeneratie van je huid en ondersteunen de vorming van nieuw collageen.

 

Heb je nog vragen of heb je nog advies nodig bel dan gerust. T 06 15 61 97 21

Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia

Premium huidspecialiste en genomineerd voor de Beauty Award 2020 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'.