'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'


Medische Beauty Behandeling tijdens en na de overgang

Medische Beauty Behandeling tijdens en na de overgang

Tijdens en na de overgang verandert onze huid zichtbaar en voelbaar. Door een tekort van oestrogeen verslapt ons bindweefsel waardoor er meer lijntjes en rimpels ontstaan. De kwantiteit en kwaliteit van onze bindweefselcellen wordt minder waardoor huidverslapping zichtbaarder wordt. Ook ontstaan er meer ouderdomsvlekken op handen, hals en gezicht. 

 

Deze veranderingen confronteren ons met vroegtijdige huidveroudering. Onze huid heeft daarom extra stimulatie en voeding nodig om dit proces te kunnen vertragen zodat onze huid er stralend en gezond uit blijft zien. 

Om rimpels te reduceren, onze huidcellen te stimuleren, collageen op te bouwen en ouderdomsvlekken te gaan reduceren heb je hele hoogwaardige en hoog geconcentreerde ingrediënten nodig op medisch-cosmetisch niveau voor thuisgebruik. Deze producten (=dermaceuticals*) gecombineerd met behandelingen met de Sonostar Ultrasoon geven je de beste resultaten die op medisch-cosmetisch niveau te behalen zijn.

 

Deze Medische Beauty Behandeling voor de huid tijdens en na de overgang bestaat uit:

  • Voorbereiding van je huid met een Glyco Peel Forte om de opnamecapaciteit te optimaliseren.
  • Insluizen van een medisch-cosmetisch concentraat bestaande uit Bio-Placenta, Tightenyl TM, Niacine, Salvia en een mix uit magnesium zink, koper en vitamine B5 met de Sonostar Ultrasoon.
  • Afsluiting met een Menopausal serum en een collageen vlies masker.

Prijs van de behandeling €135,-

 

Bio-Placenta = een cocktail bestaande uit een aantal aminozuren, groeifactoren, vitaminen, hyaluronzuur en micro-zilver met een extreem huid verjongende Anti-Aging werking.

Tightenyl TM = opbouwstoffen om de aanmaak van collageen te stimuleren.

Niacine(vitamine B3) = activeert de stofwisseling van de huidcellen.

Salvia (salie) = stimuleert en verbetert de immuniteit van de huid.

Magnesium, zink, koper, Vitamine B5 = deze mineralen stimuleren de stofwisseling van de huidcellen en verhogen het prestatievermogen van de cellen met als resultaat een gladdere en jongere huid.

Menopausal serum = compenseert een oestrogeen tekort en geeft je huid daardoor terug wat de huid zelf niet meer voldoende kan produceren. Daardoor krijgt  je huid weer een jongere en mooiere uitstraling.

 

Heb je nog vragen over deze behandeling of heb je nog advies nodig, bel dan gerust.

0615619721

Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia

Premium huidspecialiste en genomineerd voor de Beauty Award 2020 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'.