'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'


Klanten aan het woord
Ik ben bij Huid Totaal en Claudia beland in een periode waarin mijn huid ernstig beschadigd was door een periode van nalatigheid. Doordat ik praktisch geen routine had was mijn huid uitgedroogd en enorm rood. De producten die Claudia aanraadde waren erg goed en verbeterden mijn huid direct al na het eerste gebruik. Binnen een periode van twee maanden dagelijkse routine heeft deze verbetering alleen maar doorgezet en ziet mijn huid er nu zo veel beter uit. Na ondertussen drie maanden zie ik nog steeds verbeteringen en voelt mijn huid stukken beter.
Arno, Groningen, september 2020

Na een kuur van 6 behandelingen (inclusief 3 keer de beauty angel) is mijn huid zoveel rustiger geworden. In de huidscan was te zien hoe alles verbeterd is, maar belangrijkste is natuurlijk wat je zelf vooral veranderd ziet en ben al erg tevreden tot nu toe. Rosacea krijg je niet weg, maar doordat je huid van 'betere kwaliteit' wordt, wordt de rosacea ook minder. We zijn nog maar 4 maanden onderweg en de beauty angel lijkt alles ook nog wat te versnellen...dus ik ben superblij en we gaan fijn verder met het behandelplan! 
Hanneke, Oostindie, september 2020

Ik ben heel tevreden met het nieuwe behandelingssysteem. Mijn huid ziet er erg mooi uit na de behandeling (lekker strak en mooi!). Ik verheug mij al op de volgende sessie.
Nienke, Groningen, augustus 2020

Aangezien ik al jaren bezig ben om mijn rosacea onder controle te krijgen, wilde ik graag eens een huidadvies om te kijken hoe mijn huid er aan toe is. Ivm de Corona kon dit online. Middels het insturen van foto's en informatie over mezelf heb ik via videobellen advies gekregen. 
Wat me erg aansprak was dat Claudia veel uitleg heeft gegeven, niets opdrong en vooral heel realistisch was. Aangezien mijn huid niet best aan toe was heb ik besloten om te starten met haar producten en advies...na een paar dagen had ik al zichtbare opklaringen!
Hele fijne producten zonder rommel en betaalbaar...
Ik vind de begeleiding ook erg fijn, geeft houvast en kan vragen stellen als ik het even niet weet ipv zelf te dokteren met Google...
Hanneke, Zevenhuizen, mei 2020

Zo loop je al jaren rond met het idee iets aan je huid te gaan doen. En dan heb je tijd, waar ga je nu dan heen? Had niet verwacht dat dit via online advies zou kunnen. Moeten ze je huid niet onder de loep leggen en er licht opschijnen, om het te kunnen beoordelen? Nu nog maar twee weken aan de gang met de ontvangen huidproducten. Ik merk verbetering van mijn huid. Wat blijkt je huid kan ook via online advies correct beoordeeld worden. Kijk er naar uit hoe mijn huid zich verder gaat verbeteren.
Ruby, Oldehove, april 2020

Claudia heeft top producten en is een top huidspecialist. Ik ben heel tevreden met mijn producten voor thuisgebruik en mijn behandelingen!
Anne, Groningen, maart 2020

De praktijk straalt heel veel rust uit en is mooi en modern. Het huidadvies is heel goed en heel professioneel.
Janette, Hoogkerk, februari 2020

Je wordt fantastisch geholpen en geadviseerd elke keer weer, Claudia neemt alle tijd die jij nodig hebt voor je en de producten zijn echt geweldig. Kortom ik ben zeer content en blijf komen!
Monique, Zoutkamp, maart 2019

Claudia verstaat haar vak! Ik vind dat ze het begeleiden en coachen van mensen op het gebied van huidverzorging fantastisch doet. Niet alleen ontvang ik van haar deskundig advies en goede uitleg over mijn huid en de producten. Ook geeft Claudia eerlijke feedback en helpende tips hoe je zelf zo goed mogelijk voor je huid kan zorgen. Daarnaast maakt haar stralende en warme persoonlijkheid dat ik elke keer met veel plezier naar haar toe ga.
Sandra, Groningen, februari 2019

De praktijk heeft een moderne, warme uitstraling. De schoonheidsspecialiste heeft ons steeds zeer warm ontvangen en van goede, waardevolle adviezen ten aanzien van de verzorging van onze huid voorzien. Het is zeker een aanrader.
Elzerta en Wim, Deventer, januari 2019
 
Ik ben bij Huid Totaal geweest voor een huidanalyse en huidbehandeling. Mijn huid is zo opgeknapt, echt ongelofelijk. Ik ben heel blij met de behandeling en het deskundig advies. Mijn huid voelt goed aan en ziet er fantastisch uit. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling.
Alexandra, Groningen, december 2018
 
De producten perfect afgestemd op mijn huid met zichtbaar resultaat in drie maanden dankzij het vakkundige en heel plezierige advies.
Rins, Gorredijk, oktober 2018

Bij Huid Totaal is de sfeer ongedwongen en het advies zeer professioneel.
De producten zijn heel fijn om te gebruiken zelfs voor iemand die, net zoals ik, er nog nooit ervaring mee had.
Marten, Roden, september 2018
 
Eind januari ben ik voor een afspraak bij Huid Totaal geweest. Ik kreeg een zeer kundig, vriendelijk en gericht advies n.a.v. de huidscan. Na de fijne uitgebreide kennismakingsbehandeling, ben ik gaan investeren in de prachtige pure producten en in mijn huid! Nu, 6 weken later zie ik zeker resultaat op huidverbetering. Zo veel meer comfort en frisheid in mijn gezicht terug gekregen. Dit zorgt ervoor dat ik weer blij word wanneer ik in de spiegel kijk! Ik ben heel tevreden.    
Marianne, Eelde, juni 2018

Voordat ik bij Huid Totaal terecht kwam had ik veel jeuk en kleine onstekinkjes in mijn gezicht. De huidspecialiste heeft mijn gezicht in de computer gezet en mij in eerste instantie crème Centella Asiatica voorgeschreven. Daarna zijn er nog twee producten bijgekomen n.l. cleanser 1 en lotion 1, deze drie gebruik ik nu ongeveer een half jaar. Sindsdien jeukt mijn gezicht niet meer en is mijn huid zeer sterk verbeterd. Ik ben dan ook heel blij met de producten die de huidspecialiste heeft voorgeschreven.
Dies, Roderesch, februari 2018