'Wees je mooie zelf met een stralende huid.'


Klanten aan het woord

De praktijk straalt heel veel rust uit en is mooi en modern. Het huidadvies is heel goed en heel professioneel.
Janette, Hoogkerk

Je wordt fantastisch geholpen en geadviseerd elke keer weer, Claudia neemt alle tijd die jij nodig hebt voor je en de producten zijn echt geweldig. Kortom ik ben zeer content en blijf komen!
Monique, Zoutkamp

Claudia verstaat haar vak! Ik vind dat ze het begeleiden en coachen van mensen op het gebied van huidverzorging fantastisch doet. Niet alleen ontvang ik van haar deskundig advies en goede uitleg over mijn huid en de producten. Ook geeft Claudia eerlijke feedback en helpende tips hoe je zelf zo goed mogelijk voor je huid kan zorgen. Daarnaast maakt haar stralende en warme persoonlijkheid dat ik elke keer met veel plezier naar haar toe ga.
Sandra, Groningen

De praktijk heeft een moderne, warme uitstraling. De schoonheidsspecialiste heeft ons steeds zeer warm ontvangen en van goede, waardevolle adviezen ten aanzien van de verzorging van onze huid voorzien. Het is zeker een aanrader.
Elzerta en Wim, Deventer
 
Ik ben bij Huid Totaal geweest voor een huidanalyse en huidbehandeling. Mijn huid is zo opgeknapt, echt ongelofelijk. Ik ben heel blij met de behandeling en het deskundig advies. Mijn huid voelt goed aan en ziet er fantastisch uit. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling.
Alexandra, Groningen
 
De producten perfect afgestemd op mijn huid met zichtbaar resultaat in drie maanden dankzij het vakkundige en heel plezierige advies.
Rins, Gorredijk

Bij Huid Totaal is de sfeer ongedwongen en het advies zeer professioneel.
De producten zijn heel fijn om te gebruiken zelfs voor iemand die, net zoals ik, er nog nooit ervaring mee had.
Marten, Roden
 
Eind januari ben ik voor een afspraak bij Huid Totaal geweest. Ik kreeg een zeer kundig, vriendelijk en gericht advies n.a.v. de huidscan. Na de fijne uitgebreide kennismakingsbehandeling, ben ik gaan investeren in de prachtige pure producten en in mijn huid! Nu, 6 weken later zie ik zeker resultaat op huidverbetering. Zo veel meer comfort en frisheid in mijn gezicht terug gekregen. Dit zorgt ervoor dat ik weer blij word wanneer ik in de spiegel kijk! Ik ben heel tevreden.    
Marianne, Eelde

Voordat ik bij Huid Totaal terecht kwam had ik veel jeuk en kleine onstekinkjes in mijn gezicht. De huidspecialiste heeft mijn gezicht in de computer gezet en mij in eerste instantie crème Centella Asiatica voorgeschreven. Daarna zijn er nog twee producten bijgekomen n.l. cleanser 1 en lotion 1, deze drie gebruik ik nu ongeveer een half jaar. Sindsdien jeukt mijn gezicht niet meer en is mijn huid zeer sterk verbeterd. Ik ben dan ook heel blij met de producten die de huidspecialiste heeft voorgeschreven.
Dies, Roderesch