Vitamine D: vochtbooster en huidverjonging

Power en vochtbooster door het zonnevitamine

 

Vitamine D ook wel het zonnevitamine genoemd is essentieel voor het menselijke organisme en voor onze huid.

Bij een tekort aan Vitamine D voelt onze huid meteen heel droog en gevoelig aan. 

Dus om een gezonde huid te onderhouden is het uiterst belangrijk Vitamine D gebrek te voorkomen. Het nieuwe product Vitamine D serum van Elementals biedt vooral in de wintermaanden een oplossing omdat de natuurlijke aanmaak in deze periode is verminderd. Hiermee vul je heel snel je vitamine D behoefte aan. 

De producten van Elementals zijn ontwikkeld in  Newport Beach in Californië met als doel duurzame huidverbetering en intense huidregeneratie. Elementals hoort bij de nieuwe generatie van efficiënte anti-ageing producten met medische concentraties.

 

Wat doet Vitamine D serum voor je huid?

  • Opbouw van een vochtreservoir in de opperhuid waardoor de elasticiteit en de barrièrefunctie van je huid verbetert.
  • Het huidverouderingsproces wordt vertraagd.
  • Lijntjes en rimpeltjes worden verbeterd.
  • Je huid wordt stralender en ziet er gezonder uit.

Hoe werkt Vitamine D serum?

Vitamine D serum van Elementals is een innovatief en hoogwaardig product. De Vitamine D wordt via zogenoemde ‘micro-capsules’ diep in de huid getransporteerd. Daardoor worden de vitamine D receptoren direct geactiveerd. Het tekort aan Vitamine D ten gevolge van onjuiste voeding of een gebrek aan zonnestraling wordt opgeheven.

Prijs 30ml €55,-.

 

Advies

In deze donkere tijd van het jaar is het zeker aan te bevelen extra vitamine D toe te dienen aan je huid. Zo voorkom je vroegtijdige huidveroudering en zorg je ervoor dat de huidbarrière in stand blijft. 

Wil je graag weten wat Vitamine D serum van Elementals voor jouw huid zou kunnen betekenen? Dan adviseer ik je graag. Ik verheug mij op jouw bezoek. 

 

Claudia 

Premium huidspecialiste en genomineerd voor de Beauty Award 2020 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord', ik behoor nu al tot de top 3!

 

contact

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0