Huidverzorging voor thuis

Mensen vinden het vaak best lastig wat ze thuis zouden moeten doen met hun huid. 2x per dag reinigen of liever maar 1x? Moet het een schuimreiniger zijn of een reinigingscrème? 

Via mijn blog wil ik je graag wat tips geven hoe je thuis je huid het beste kunt gaan verzorgen:

 

Ochtendritueel:

  1. Iedere ochtend moet je eerst je huid reinigen. s'Nachts zweten wij en is ons lichaam met ontgifting bezig. Deze uitgescheiden vetzuren moeten zacht worden verwijderd. Laat je adviseren welk soort reiniging voor jou het meest geschikt is.
  2. Gebruik een toner/lotion na het reinigen. Het reinigen heeft een licht uitdrogend effect op onze huid en met een passende toner/lotion vul je het tekort aan vocht meteen weer aan.
  3. Gebruik een passend serum voor je huid. Een serum is superfood voor de diepere huidlagen waar je crème niet komt. Een serum gebruik je ongeveer vanaf je 25ste levensjaar.
  4. Gebruik nu je dag crème samen met je oogcrème. 
  5. Als je wilt, gebruik je nu je foundation of je getinte dagcrème. Nu ben je klaar voor de dag.

Avondritueel:

  1. Reinig je huid grondig. Gebruik je foundation? Reinig dan 2x. Eerst je make-up verwijderen en dan je huid reinigen. Dit is heel essentieel als perfecte voorbereiding op je huidverzorging.
  2. Gebruik een peeling op basis van enzymen of glycolzuur. Laat je ook hierover goed adviseren wat bij je past. Met een peeling verwijder je gedoseerd het bovenste laagje van je hoornlaag. Zo creëer je een stralende huid met een optimale opnamecapaciteit.
  3. Breng je toner op.
  4. Gebruik nu je serum als diepteverzorging voor je huid.
  5. Als afsluiting breng je je crème samen met je oogcrème op. Klaar voor de nacht.

Dit is de basisverzorging voor iedere huid. Als je deze stappen iedere dag toepast, hou je je huid in optimale conditie mits je de juiste producten voor je huid gebruikt.

Dus veel plezier met je huidverzorging. Heb je nog vragen hierover neem dan graag contact op met mij. Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia 

t 06 156 197 21

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0