Wintercheck voor je huid

Is je huid al klaar voor de winter? In de winter heeft onze huid extra verzorging nodig zodat je perfect beschermd bent tegen uitdroging en bevriezing. 

Regelmatig hoor ik van mensen dat ze hun gezichtscrème het hele jaar door gebruiken. Niet zo handig. In de winter hebben wij namelijk extra verzorging nodig  en de crème die je gebruikt in de zomer is niet meer voldoende als bescherming tegen kou en uitdroging. Bovendien bevatten "zomer"- crèmes een hoog percentage aan water wat in de winter tot bevriezingen kan leiden. Ook ervaart onze huid extra stress door de grote temperatuurverschillen van binnen naar buiten en omgekeerd. Vooral de gevoelige en droge huid kan daar extreem last van hebben.

Heb je nog vragen en/of advies nodig hierover?

Dan nodig ik je graag uit om voor jouw persoonlijke wintercheck  langs te komen.

Ik verheug mij op jouw bezoek.

Claudia 

t 06 156 197 21

Reactie schrijven

Commentaren: 0